( 0 ) 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

section

Yaktrax Extreme Zoom

Yaktrax Extreme

Stå endnu bedre fast i sne og is. 


Yaktrax Extreme (XTR) er designet til virkelig massiv brug og er mere holdbare end Yaktrax Pro, Walker og Run. De er ideelle for håndværkere, renovationsfolk, naturfolk og ekspeditioner. 


- 375 DKK
- Levering indenfor 2 - 5 dage
- Vi leverer de originale Yaktrax.

375,00 DKK

* Påkrævede felter

375,00 DKK
Beskrivelse

    Detaljer

    Vil du stå bedre fast i sne og is og under ekstreme forhold, så er et par Yaktrax XTR løsningen!

    Yaktrax XTR består af en overdel af naturgummi og en underdel af rustfrie stålkæder og pigge. Vægten ligger på 350 gram per par, og du spænder dem nemt på dine sikkerhedssko, vintersko eller vinterstøvler. Derudover er de udformet, så de ikke falder af dine sko.

    De bruger Yaktrax XTR

    • Naturfolk
    • Renovationsfolk
    • Håndværkere
    • Entreprenører
    • Folk på havnen
    • Ekspeditioner

     

    Yaktrax ® ©

    Yaktrax er patenteret og et registreret varemærke hos Implus Footcare. Der er forfalskninger i omløb i Danmark, og vi gør, hvad vi kan for at stoppe de skyldige! 

CMS tab
Guide

    Sådan spænder du dem på skoene!
    Følg guide på bagsiden af pakken mens du læser punkterne 1 – 3.
    1. Sæt dig ned og bring foden over knæet. Find forenden og sæt den på snuden af skoene
    2. Træk bagenden ned og op over hælen
    3. Træk i gumminettet så de sidder fint på indersiden og ydersiden.

    Holdbarhed og vedligeholdelse
    Yaktrax Extreme er designet for massiv brug i sne og is. Går du alligevel på fortove og asfalt uden sne og is, så falder holdbarheden med tiden. Dine Yaktrax holder længere, når du holder dem rene og opbevarer dem tørt, mørkt og koldt.

    Advarsel
    Du kan falde med dem! Løfter du ikke fødderne under gang, så kan du falde. Og går du indenfor på klinker, vinyl, trægulve og lignende, så er de glatte og kan give faldskader.

Downloads

    Kommer snart!

Media
Dine erfaringer

    "Jeg har nu brugt mine Yaktrax en lille uges tid, de er bare supergode. Jeg bruger dem, når jeg går tur med hunden. Man står fast både på hårdt sne og isede overflader, det er en helt befrielse, at man igen kan gå sikkert og afslappet efter at have gået stivbenet rundt en måneds tid. De er virkelig alle pengene værd". Pia Holm.

     

    "Yaktrax er den beste gave, jeg har givet mig selv i denne vinter". Irene Holm.

     

    "Jeg er lige kommet hjem fra 2 ½ times gåtur med Yaktrax på vandrestøvlerne. De er uvurderlige!". Karen Schack Jensen.

     

    "De er afprøvet, og de er simpelthen geniale!". Søren Maegaard Nielsen.

     

    "Jeg nyder stor gavn af mine Yaktrax. Dejligt, at jeg ikke skal gå så krampagtigt pga. angst for at falde, men bare kan gå/løbe uden at tænke videre over, hvor jeg sætter fødderne". Irene Petersen.

     

    "Jeg har nu prøvet at løbe med Yaktrax flere gange på veje med både tyk is og fastkørt sne og er virkeligt imponeret! Særligt på veje med flere cm tyk is, hvor det normalt er fuldstændigt umuligt bare at bevæge sig rundt, føler man sig fuldstændigt sikker og kan løbe næsten som på en tør asfaltvej. Først og fremmest er det en fantastisk fornemmelse, at man kan løbe afsted uden hele tiden være bange for at falde". Jette Kjeldsen.

     

    "Testede mine Yaktrax grundigt af på sne- og isglatte veje i dag. Ingen udskridninger eller lignende. Jeg står helt fast uanset føre - de virker simpelthen!". Esben Nielsen.

     

    "Jeg har helt overgivet mig - efter 45 minutter i skoven, mest på is er konklussionen: De er bare go'e". Carl Hauton.


    "Vi løber i Lundby Bakker ved Gistrup, hvor veje og stier er belagt med sammentrådt sne. Under disse omstændigheder er Yaktrax meget gode og lever til fulde op til vore forventninger. På ren is og i løs sne er virkningen mindre god, men dog bedre end løb uden Yaktrax. Hvis vi ikke havde vore Yaktrax, var vi simpelthen ikke kommet ud at løbe". Dorthe og Tage Munkholm.

     

    "I går prøvede jeg mine nye Yaktrax. Dem er jeg hurtigt blevet glade for. Jeg prøvede dem på is og i sne, og de fungerer". Ole Jensen.

     

    Send os dine erfaringer med Yaktrax, så lægger vi dem på siden. Vores emailadresse er info@isneogis.dk