( 0 ) 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

section

Yaktrax Pro Zoom

Yaktrax Pro

Stå endnu bedre fast i sne og is. 


Yaktrax Pro er med velcrorem og til dig, som går eller løber i al terræn.


Du kan med Yaktrax Pro gå eller løbe på glatte veje, du står endnu bedre fast og kan vedligeholde eller endda udvikle din udholdenhed og kondition om vinteren.  


- 270 DKK
- Fri levering
- Levering indenfor 2 - 5 dage
- Vi leverer de originale Yaktrax.

270,00 DKK

* Påkrævede felter

270,00 DKK
Beskrivelse

  Detaljer

  Vil du gå eller løbe om vinteren og stå bedre fast på isede underlag og fast sne, så er et par Yaktrax en super løsning!

  Yaktrax er et net af naturgummi med stålspiraler, der griber fat i sneen og isen, så du kan gå, løbe og endda udvikle dig om vinteren. De er lette, og du spænder dem nemt på dine sko, løbesko eller støvler. Derudover er de nye originale Yaktrax, vi importerer og leverer i Danmark, 20% stærkere i forhold til sidste produktion.

  Yaktrax Pro er modellen med velcrorem, den sidder bedre fast på sko, løbesko og støvler og egner sig bedre til løb og i al terræn. Du kan få Pro i small (38 – 42), medium (43 – 45) og large (46 – 48).

  De bruger Yaktrax

  • Fodgængere
  • Løbere
  • Postbude
  • Politi
  • Vandrere
  • Ældre
  • Entreprenører
  • Ekspeditioner

   

  Yaktrax ® ©

  Yaktrax er patenteret og et registreret varemærke hos Implus Footcare. Der er forfalskninger i omløb i Danmark, og vi gør, hvad vi kan for at stoppe de skyldige! 

CMS tab
Guide

  Sådan spænder du dem på skoene!
  Åben pakken og følg guiden på indersiden mens du læser punkterne 1 – 4.
  1. Sæt dig ned, løsen velcroremmen og bring foden over knæet. Find forenden (toe) og bagende (heel) på dine Yaktrax, og sæt så forenden på snuden af skoene
  2. Træk bagenden ned og op over hælen
  3. Træk i gumminettet så det dækker indersiden og ydersiden af sålen
  4. Spænd sidst velcroremmen over forfoden.

  Holdbarhed og vedligeholdelse 
  Yaktrax er designet til gang og løb i sne og is! Går og løber du alligevel på fortove og asfalt uden sne og is, så falder holdbarheden! Naturgummiet og stålspiralerne kan ikke i længden holde til rug underlag. Dine Yaktrax holder længere, når du holder dem rene og opbevarer dem tørt, mørkt og koldt.

  Advarsel
  Selvom undersøgelser viser, at du stå bedre fast med Yaktrax på isede underlag og fast sne, så kan du falde med dem! Løfter du ikke fødderne nok, så kan du falde! Og går du indenfor på klinker, vinyl, trægulve og lignende, så er de glatte og kan give faldskader!

Media
Dine erfaringer

  "Jeg har nu brugt mine Yaktrax en lille uges tid, de er bare supergode. Jeg bruger dem, når jeg går tur med hunden. Man står fast både på hårdt sne og isede overflader, det er en helt befrielse, at man igen kan gå sikkert og afslappet efter at have gået stivbenet rundt en måneds tid. De er virkelig alle pengene værd". Pia Holm.

   

  "Yaktrax er den bedste gave, jeg har givet mig selv i denne vinter". Irene Holm.

   

  "Jeg er lige kommet hjem fra 2 ½ times gåtur med Yaktrax på vandrestøvlerne. De er uvurderlige!". Karen Schack Jensen.

   

  "De er afprøvet, og de er simpelthen geniale!". Søren Maegaard Nielsen.

   

  "Jeg nyder stor gavn af mine Yaktrax. Dejligt, at jeg ikke skal gå så krampagtigt pga. angst for at falde, men bare kan gå/løbe uden at tænke videre over, hvor jeg sætter fødderne". Irene Petersen.

   

  "Jeg har nu prøvet at løbe med Yaktrax flere gange på veje med både tyk is og fastkørt sne og er virkeligt imponeret! Særligt på veje med flere cm tyk is, hvor det normalt er fuldstændigt umuligt bare at bevæge sig rundt, føler man sig fuldstændigt sikker og kan løbe næsten som på en tør asfaltvej. Først og fremmest er det en fantastisk fornemmelse, at man kan løbe afsted uden hele tiden være bange for at falde". Jette Kjeldsen.

   

  "Testede mine Yaktrax grundigt af på sne- og isglatte veje i dag. Ingen udskridninger eller lignende. Jeg står helt fast uanset føre - de virker simpelthen!". Esben Nielsen.

   

  "Jeg har helt overgivet mig - efter 45 minutter i skoven, mest på is er konklussionen: De er bare go'e". Carl Hauton.


  "Vi løber i Lundby Bakker ved Gistrup, hvor veje og stier er belagt med sammentrådt sne. Under disse omstændigheder er Yaktrax meget gode og lever til fulde op til vore forventninger. På ren is og i løs sne er virkningen mindre god, men dog bedre end løb uden Yaktrax. Hvis vi ikke havde vore Yaktrax, var vi simpelthen ikke kommet ud at løbe". Dorthe og Tage Munkholm.

   

  "I går prøvede jeg mine nye Yaktrax. Dem er jeg hurtigt blevet glade for. Jeg prøvede dem på is og i sne, og de fungerer". Ole Jensen.

   

  Send os dine erfaringer med Yaktrax, så lægger vi dem på siden. Vores emailadresse er info@isneogis.dk